Rezervirajte Pošaljite upit

Otkrijte
Vile i apartmane More

Otkrijte
Vile i apartmane More

Otkrijte
Vile i apartmane More

Otkrijte
Vile i apartmane More

Villa Malo More smještena je na jednoj od najljepših lokacija u Dubrovniku, u Uvali Lapad. Može se pohvaliti divnim pogledom na more, na bogatu šumu brda Petka te na vječne dubrovačke Grebene. Zamislite da se budite svako jutro s prekrasnim pogledom na Uvalu te se potom osvježite u infinity bazenu. Provedite duge, lijene dane pokraj bazena i uživajte u čarobnim zalascima sunca.

Villa Malo More sadrži sedam luksuzno opremljenih apartmana, uz prostrane balkone s pogledom na more.

Saznajte više Saznajte više

Smještena u Dubrovniku, u bajkovitoj Uvali Lapad, Villa Filaus nalazi se odmah pored poznate dubrovačke šetnice s nizom restorana, café-barova i slastičarnica. Šarmantan, ugodan interijer Ville Filaus te savršena lokacija pružaju uistinu opuštajući odmor. More i prostrana šljunčana plaža udaljeni su tek pet minuta ugodne šetnje. S plaže se pruža predivan pogled na cijelu Uvalu i poznate dubrovačke Grebene.

Saznajte više Saznajte više

Stari grad u Dubrovniku nepresušni je izvor povijesnih zdanja, zanimljivosti i aktualnih zbivanja. Apartmani More smješteni su u samom centru stare gradske jezgre, u dvije atraktivne obnovljene stare gradske kuće udaljene tek 15-ak metara od Straduna, svjetski poznate, živopisne glavne ulice Starog grada. U neposrednoj blizini svih znamenitosti, brojnih restorana, café-barova i trgovina, Apartmani More idealno su polazište za istraživanje ljepota Starog grada te obližnjih otoka i gradova.

Saznajte više Saznajte više

Apartmani Capparis smješteni su u Dubrovniku, odmah podno padina brda Srđ, odakle se pruža pogled na beskrajno more te na predivan dubrovački ljetnikovac s renesansnim vrtom. Od Starog grada, povijesne jezgre Dubrovnika, udaljeni su desetak minuta ugodne šetnje. Moderan i topao dizajn Apartmana Capparis pruža svu potrebnu udobnost za opušten i bezbrižan odmor.

Saznajte više Saznajte više
Lightbox by Lokesh Dhakar