Rezervirajte

Otkrijte
Vile i apartmane More

Otkrijte
Vile i apartmane More

Otkrijte
Vile i apartmane More

Otkrijte
Vile i apartmane More

Villa Malo More smještena je na jednoj od najljepših lokacija u Dubrovniku, u Uvali Lapad. Može se pohvaliti divnim pogledom na more, na bogatu šumu brda Petka te na vječne dubrovačke Grebene. Zamislite da se budite svako jutro s prekrasnim pogledom na Uvalu te se potom osvježite u infinity bazenu. Provedite duge, lijene dane pokraj bazena i uživajte u čarobnim zalascima sunca.

Villa Malo More sadrži sedam luksuzno opremljenih apartmana, uz prostrane balkone s pogledom na more.

Saznajte više Saznajte više

Smještena u Dubrovniku, u prekrasnoj Uvali Lapad, Villa Filaus oduvijek je mamila poglede znatiželjnih prolaznika. Jedna od najljepših vila u gradu, sagrađena 1931. godine, sačuvala je svoju vizuru te nam bogatstvom svoga pročelja dočarava svu ljepotu arhitekture prošlih vremena.

Villa Filaus smještena je odmah pored pješačke zone, prekrasne šetnice Uvale Lapad s nizom kafića, restorana i slastičarnica, prekrasnih terasa na kojima možete uživati u bogatoj hladovini borova. More i prostrana šljunčana plaža udaljeni su pet minuta ugodne šetnje Uvalom Lapad. Pruža se tu predivan pogled na cijelu Uvalu i naše Grebene, koji su jedni od prepoznatljivih simbola Dubrovnika.

Saznajte više Saznajte više

Jeste li se ikad pitali kako bi bilo živjeti u autentičnoj kući iz 17. stoljeća, lutati starim ulicama, okruženi povijesnim zdanjima nestvarne ljepote...? Želite li možda provesti neko vrijeme u takvom ambijentu?

Apartmani More smješteni su u samom centru Starog grada u Dubrovniku, u dvije obnovljene stare gradske kuće, smještene u dvije sporedne ulice, udaljene samo 15-ak metara od Straduna – živopisne glavne ulice Starog grada (pješačka zona) – s lakim pristupom svim lokalnim atrakcijama, znamenitostima, restoranima, barovima i trgovinama. Zbog svega navedenog, Apartmani More idealna su polazišna točka za pohod u istraživanje Starog grada.

Saznajte više Saznajte više

Apartmani Capparis smješteni su u Dubrovniku, odmah podno padina brda Srđ, odakle se pruža pogled na beskrajno more te na prekrasan dubrovački dvorac s renesansnim vrtom. Od Starog grada, povijesne jezgre Dubrovnika, udaljeni su tek desetak minuta ugodne šetnje romantičnim dubrovačkim skalinima i ulicama.

Moderan i topao dizajn novootvorenih Apartmana Capparis pruža ugodnu atmosferu te svu potrebnu udobnost za opušten i bezbrižan odmor.

Saznajte više Saznajte više
Lightbox by Lokesh Dhakar